Hírek

2017.08.17. 17:35

Falunap a helybéli Csillagfürt Nyugdíjasklub műsorával Sárszentágotán

SÁRSZENTÁGOTA - Az ágotai falunapot szombaton rendezték a sportpályán, a motoros találkozót pedig vasárnap a Búcsú téren.

V. Varga József

A lelkes hagyományőrzők segédletével kora újkori fegyverekkel és viseletekkel ismerkedhettek meg a falunapra kilátogatók. Az íjakat, dárdákat, puskákat kézbe is lehetett venni. Németh János szabadbattyáni fegyverkovács némi históriával is szolgált a fegyvereket illetően.

A Mezőszentgyörgyi Amatőr Színjátszó Kör bohózatokkal készült, a helybéli Csillagfürt Nyugdíjasklub zenés-táncos műsorral. Ezután Forgács Gábor színművész, humorista (Pityesz-monológjai utolérhetetlenek) kényeztette a nagyérdemű rekeszizmait.

Habparty gyerekeknek, tűzoltó módra
Fotó: Sebestyén Zoltán

A fiatalabbakat R-Stone szórakoztatta, a gyerekeket kézműves foglalkozás, csillámtetoválás és arcfestés várta, az aprónépet ugrálóvár és trambulin. A tűzoltók habpartyval lepték meg a népeket, főként a fruskákat és kislegényeket.

Aki ezután még szárazon maradt, a rendőrautóba is beülhetett. Kora este a Control Five retró zenével szolgált, vacsorára többféle pörköltet fogyaszthattak a falunapra kilátogatók. Este tűzijáték, majd hajnalig tartó utcabál következett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!