Hírek

2017.02.23. 17:07

Ilyen volt a farsang a megyei gyermekvédelmi központban

Székesfehérvár – A lakás- és gyermekotthonokban nevelkedő gyermekeknek rendeztek farsangi mulatságot csütörtökön délután.

Laci Patrícia

Igazi hagyománynak számít a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjában megrendezett farsangi mulatság, a csütörtöki eseményt a lakás- és gyermekotthonokban nevelkedő ifjak számára szervezték.

Fotó: Molnár Artúr

Nagy is volt a sürgés-forgás a helyszínen, a fiatalok izgatottan készültek a farsangra, volt aki virágnak, hippinek, más  zombinak vagy bohócnak öltözött be.

Fotó: Molnár Artúr

Deresné Tanárki Máriától, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatójától megtudtuk, összesen 150 gyermek volt jelen a mulatságon, a fiataloknak szerveztek jelmezversenyt, amelyen egy külön produkciót is bemutattak.

Fotó: Molnár Artúr


Egy csapat például Michael Jackson Thriller című dalához tartozó tánckoreográfiát adta elő. A nap folyamán  uzsonnázás, illetve karaoke  is volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!