Hírek

2014.07.20. 09:15

Fehérvár Szépe: Kolompár Klaudia Vivien bemutatkozása

A 20 éves Kolompár Klaudia Vivien a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolában szerzett szakmát, jövőre érettségizik. Egyetemen szeretne továbbtanulni.

Fejér Megyei Hírlap

A 48 kilós, 168 centi magas királynőjelölt szabadidejében kozmetikumokat vásárolgat, és minden létező szépségpraktikát próbál elsajátítani. Nem tanulta, de nagyon ügyesen sminkel. Hostessként dolgozik és modellkedik is. Már több szépségversenyen és fotózáson is részt vett.

A versenyre azért jelentkezett, hogy minél több lehetőség nyíljon meg előtte. Régóta figyelemmel kíséri a versenyt, és idén végre kellő bátorságot gyűjtött ahhoz, hogy próbára tegye magát. Szeretné, ha családja büszke lenne rá, és titkon arról álmodozik, hogy az ő fejére kerül a győzelmet jelentő királynői korona.

– Mióta az eszemet tudom modell akarok lenni. Voltak már próbálkozásaim, kisebb-nagyobb sikerekkel, de most mindent meg fogok tenni a cél érdekében – mondja a barna hajú, barna szemű szépség, akinek dereka 60, csípője 88, mellbősége pedig 85 centi.

Ha ön szerint Kolompár Klaudia Vivien a legszebb a lányok között, szavazzon! Ezt megteheti a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) beküldött szelvényen. Érvényesnek az augusztus 21- én éjfélig beérkező voksok számítanak.

A feol.hu-n szerdától, július 22-étől augusztus 21-én, csütörtökön éjfélig tart a szavazás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!