Hírek

2014.07.22. 12:50

Fehérvár Szépe: Kovács Loretta bemutatkozása

A 17 éves Kovács Loretta Merseváton él családjával. A fiatal szépség tanulmányait a Bobai Napsugár Általános Iskolában kezdte, majd Szombathelyen a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközép Iskolában folytatta.

Miután megszerezte az érettségit, szeretne tovább tanulni kereskedelmi ügyintéző- értékesítőként.

A gesztenyebarna hajú, kék szemű lány imád pózolni, már kisgyerek korában elvégzett egy modell tanfolyamot, amiről oklevelet is kapott. Komolyabban két éve modellkedik, már készültek róla divatfotók és naptárfotózáson is rész vett. Ha épp nem a kamera előtt áll, akkor sportol. Pár évvel ezelőtt versenyszerűen futott, jó eredményeket ért el. Ezután úgy gondolta, kipróbálja magát a szépségversenyek világában, ezért jelentkezett a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre. Ha az ő fejére kerülne a korona, akkor az nagyon megdobná az önbizalmát, de már annak is örül, hogy bekerült a döntős lányok sorába.

Loretta 158 centiméter magas, 48 kiló. Mellbősége 83,5, derékbősége 74 és csípősbősége 83 centiméter.

Ha ön szerint Kovács Loretta a legszebb a lányok között, szavazzon! Ezt megteheti a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) beküldött szelvényen. Érvényesnek az augusztus 21-én éjfélig beérkező voksok számítanak.

A feol.hu-n szerdától, július 22-étől augusztus 21-én, csütörtökön éjfélig tart a szavazás.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!