Hírek

2014.07.28. 08:45

Fehérvár Szépe: Peresztegi Nagy Zsófia bemutatkozása

Peresztegi Nagy Zsófia 1997-ben született Székesfehérváron. A fiatal szépség már most jól beszél angolul, ami nem is csoda, hiszen jelenleg a Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulója.

Jogi pályára készül, de a sportpszichológia is érdekli. Szerencsére még van ideje eldönteni, mi lesz, ha nagy lesz. A 173 centi magas, 65 kilós lány a tanulás mellett versenyszerűen sportol, ez teszi ki a legtöbb idejét. Tíz éve szinkronkorcsolyázik, már több rangos nemzetközi és országos versenyen ért el a csapatával érmet érő helyezést:

- Nem csupán a sportban, az élet minden területén szeretek csapatban dolgozni. Én vagyok az iskolai diákönkormányzat elnöke, és tagja vagyok a városi diákönkormányzatnak is mondja a barna hajú, kék szemű Zsófi, akinek derékmérete 70, csípőmérete 98, mellbősége 93 centiméter.

Mindig is vonzotta a modellkedés, először a 2014-es székesfehérvári esküvő kiállításon próbálhatta ki magát ebben a világban. Egy esküvői ruhaszalon kereste meg azzal, hogy mutassa be a ruháikat.

Ha ön szerint Peresztegi Nagy Zsófia a legszebb a lányok között, szavazzon! Ezt megteheti a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) beküldött szelvényen. Érvényesnek az augusztus 21- én éjfélig beérkező voksok számítanak.

A feol.hu-n július 22-étől augusztus 21-én, csütörtökön éjfélig tart a szavazás.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!