Hírek

2014.07.29. 07:55

Fehérvár Szépe: Pudelka Nóra bemutatkozása

Pudelka Nóra 1996. szeptember 9-én született, Székesfehérváron, jelenleg is a megyeszékhelyen él szüleivel és két nővérével.

Általános iskolás a Táncsicsban és a Munkácsy Mihály Általános Iskolában volt. Jelenleg a Belvárosi I. István Középiskola Hunyadi Mátyás Tagintézményében tanul ötéves nyelvi előkészítős ügyvitel szakon. Két év múlva érettségizik, és mindenképp folytatni szeretné a tanulmányait.

A szőke hajú, barna szemű fiatal leányzót leginkább a rendőri pálya és a pszichológia szak érdekli, de még van ideje eldönteni,hogy melyik felsőfokú intézménybe adja be a jelentkezési lapokat. A vakációt is tevékenyen tölti, egész nyáron a Vörösmarty cukrászdában dolgozik. Ha épp van egy kis szabadideje, a barátaival van és rendszeresen sportol, táncolni szeret a legjobban. A 162 centiméter magas és 45 kilós Nóra azért jelentkezett a versenyre hogy megmérettesse magát és új tapasztalatokra és kapcsolatokra tegyen szert.

A királynőjelölt derékmérete 66, csípője 81, mellbősége 75 centiméter.

Ha ön szerint Pudelka Nóra a legszebb a lányok között, szavazzon! Ezt megteheti a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) beküldött szelvényen. Érvényesnek az augusztus 21- én éjfélig beérkező voksok számítanak.

A feol.hu-n július 22-étől augusztus 21-én, csütörtökön éjfélig tart a szavazás.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!