Hírek

2014.08.01. 12:30

Fehérvár Szépe – Tóth Anikó

A 18 éves Tóth Anikó a Kosztolányi Dezső Gimnázium tizenegyedik osztályos tanulója. Jelenleg Válon lakik.

Érettségi után OKJ képzésre megy és esküvőszervező szeretne lenni. Szabadidejét szívesen tölti állatok körében, leginkább a macskákat kedveli. Nagyon szeret sütni, különösen az édes sütemények elkészítésében jeleskedik. Imád sportolni, legfőképp futni, mert ezzel maximálisan ki tud kapcsolódni.

A 168 centiméter magas, 55 kilós lány figyelmes és kitartó személyiségnek tartja magát. Él -hal a divatért és mindenért, ami azzal kapcsolatos. Baráti köre gyakran fordul hozzá öltözködési tanácsokért.

– Modellkedés terén még nincs tapasztalatom, emiatt ez a verseny egy óriási kihívás a számomra. Érdekel a fotózás, bár profi fotó még nem készült rólam ezért is szeretném kipróbálni magam. Kíváncsi vagyok mire vagyok képes, milyen az állóképességem, és hogy állom meg a helyem egy versenyhelyzetben – mondja a a barna hajú, barna szemű királynőjelölt. Derékbősége 69, csipője 88, mellbősége 81,5 centi.

Ha ön szerint Tóth Anikó a legszebb a lányok között, szavazzon! Ezt megteheti a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) beküldött szelvényen. Érvényesnek az augusztus 21- én éjfélig beérkező voksok számítanak. Szerdától, július 22-étől augusztus 21-én, csütörtökön éjfélig tart a szavazás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!