Hírek

2016.06.22. 19:40

Elstartolt a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2016 válogatója

Székesfehérvár - Mindannyian győzni jöttek, bár még egy kicsit visszafogottak: szerdán kora délután a Novotel Hotelben elstartolt a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2016 válogatója.

Buthy Lilla

Székesfehérvár új királynőjét keressük, aki egy teljes évig képviseli majd a királyok városát, akire büszkék lehetünk. A lányok idén is sokfélék: újfent bebizonyosodott, a szépségnek ezer arca van. Találunk közöttük több cukrászt, táncost, biomérnököt, rendőrt, kommunikációs diplomást és óvónőt is. Sokan persze még érettségi előtt állnak.

A szépség ezer arca: elstartolt a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2016 válogatója
Fotó: Melczer Zsolt

Elstartolt az idei Fehérvár Szépe– Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny. Remeg még a sorszám a kezekben, remegnek a hangok is, ha válaszolni kell, de nincs új a Nap alatt, az előválogatón általában még bátortalanok a jelentkezők. Fürdőruhában és utcai ruhában is felvonultak a lányok a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője ötfős zsűrije előtt. Több közös vonást is fel lehet fedezni az idei jelöltekben: fiatalok, lelkesek és nyerni akarnak. Minden másban különböznek, a tavalyi válogatóval ellentétben – amikor a sötét hajú szépségek domináltak – nem lehet általános tendenciát felfedezni. Szőkék, barnák, alacsonyak és extrém magasak. Találunk közöttük több cukrászt, táncost, biomérnököt, rendőrt, kommunikációs diplomást és óvónőt is. Sokan persze még érettségi előtt állnak, és egyelőre egy konkrét tervük van: részt venni az idei Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyen. Magyarországon – legalábbis mi úgy tudjuk – még nem jelentkezett látássérült hölgy szépségversenyre: most megtörtük a sort, egy szép és mosolygós, paratriatlonista hölgy személyében.

Automatikusan ott van a döntős lányok között Kovács Alexandra, aki tavaly feladni kényszerült a versenyt, mert a felkészülés előtt leesett a lépcsőn, és eltörött a karja. Már akkor azt írtuk, visszavárjuk a szépségek közé. Nem adta fel az álmát, most ismét jelentkezett. Vannak, akik már ott vannak a királynőjelöltek között, de még folytatás következik.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!