Hírek

2017.08.23. 18:40

Fehérvár szépe: Igazán kitartóak a lányok, a tánc után még edzettek is!

Nincs megállás, sőt: a felkészülés most ért a legmegerőltetőbb fázisába. De a lányok még bírják!

Szanyi-Nagy Judit

Most már az is magas sarkút hozott, aki eddig bicegett egy táncpróbás félrelépés miatt. Nem lehet lazítani, hiszen két nap múlva kiderül, kinek a fejére kerül a korona a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny augusztus 26-ai döntőjén, és ezt a lányok is jól tudják. Bár látszik rajtuk, hogy fáradtak, erejükön felül teljesítenek: a tíz órától egészen késő délutánig tartó táncpróbákon rendszerint odateszik magukat - persze kisebb hibák még előfordulnak. Például rosszul jön ki egy lépés, nem sikerül eltalálni a megfelelő ütemet, kisebb egymásba akadások - de aztán csakhamar korrigálnak. Tudják, hogy ez nemcsak egyénileg fontos: a koreográfia csapatmunka is egyben, hiszen akkor fognak igazán ragyogni, ha teljes közöttük az összhang.

Igazán kitartóak a lányok: a tánc után még edzettek is Fotó: Óber L.

Persze azt nem lehet elvárni tőlük, hogy minden egyes mozdulatuk szinkronban legyen, hiszen csak két hete vannak együtt, és zömében nem is táncosokról van szó. Azonban a látvány, a lelkesedés már most magáért beszél, arról nem is szólva, hogy mindezt a ruhák mennyire feldobják majd!

Ugyanis a döntőn - a divatbemutatóhoz hasonlóan - több szettben is megmutatkoznak majd a szépségek, és a ruha típusától függően mutatnak be produkciót a nagy-érdeműnek.

Az alapvetően is magával ragadó miliőt a Nagy Attila József által irányított rendezés teszi még varázslatosabbá: fények, sötétség, hangok - minden az érzékek maximális igénybevételét szolgálja majd.

Az Árpád fürdő konferenciatermét a Vörösmarty Színház színpadára cserélték a döntősök: javában zajlik a táncpróba Fotó: SZNJ

Ahogy pedig már többször is említettük, a 19 órakor kezdődő döntőn az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutatójából megismert Schwartz Dávid is fellép, aki szombat délelőttől kezdődően szintén aktívan részt vesz majd a fő-próbán. A lányok már nagyon várják a nagy napot, bár többen vannak, akik egyben szomorúak is: azért, mert a gálával véget ér egy remek kaland, a végeredménytől függetlenül. De addig is kitartóan gyakorolják a koreográfiát újra és újra, sőt, a jó forma elérése érdekében - fáradtságot nem tűrve - edzenek is. Tegnap délután például az Xbody Stúdióba látogattak el, hogy párosan ismét megmozgassák egyes testrészeiket, és természetesen, hogy növeljék állóképességüket. Ahogyan a stúdió falán is szerepel: nincs több kifogás, csinálod! - A lányok eszerint élik mindennapjaikat.

Nem látott még szépségversenyt élőben? Vagy épp ellenkezőleg: hatalmas rajongója az ilyen eseményeknek? Első kézből tudná meg, ki lesz a királynő? Ugye, hogy nem hagyna ki egy színvonalas és látványos gálát?! Vásároljon jegyet!

Az augusztus 26-ai döntőre jegyek itt vásárolhatók: a Fejér Megyei Hírlap ügyfélszolgálati irodája (Fő utca 17.) nyitvatartási idejében: 8 óra és 16.30 között.

 

A döntőre a jegyárak a következőképpen alakulnak:

Normál jegy: 2490 forint
(megyekártyával 2290 forint),

VIP jegy (állófogadással egybekötve): 7490 forint
(megyekártyával 7290 forint)

 

Miért éri meg ott lenni az augusztus 26-án 19.00 órakor kezdődő döntőn? Azért, mert élőben láthatja és ismerheti meg egy kicsit jobban a versenyzőket; élőben hallgathatja Schwartz Dávid énekest; élőben követheti a reflektorfényt, a csillogást, és megtudhatja azt is, mekkora adománnyal segítették olvasóink a Herosz állatotthont!

A felhívás ugyanis augusztus 26-áig él még. Ha szívesen segítene, de örökbefogadni nem tud, van más megoldás is: a menhelyen élő, mintegy 110 kutyának és 80 macskának, valamint gondozóiknak átutalással is segíthet.

Az összegyűlt összeget a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője augusztus 26-ai döntőjén adják át a döntős lányok a Herosz állatotthonnak.

Eddig az időpontig várjuk felajánlásaikat az alábbi számlaszámra: MKB Bank, 10300002-10583135-49020023. A közleménybe azt írják: állatmenhely.

A tíz napon át megjelenő párosokból több kisállat is gazdára talált már, így abban reménykedünk, hogy ha örökbefogadással nem is, de még további adománnyal támogatni tudjuk olvasóink segítségével az állatotthont.
Segítsen, hogy segíthessünk! Még van rá lehetőség!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!