Fehérvár Szépe - Vörös Sára az új királynő (galériával frissítve)

2012. augusztus 25., 22:41 szerző: Silye Sándor
Székesfehérvár – Pörgős, színes, dinamikus és kreatív – ez jellemezte leginkább a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője idei, immáron tizedik alkalommal megrendezett szépségversenyt szombaton este.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0

No és persze a tizenöt lány karizmatikus kisugárzása, amely a Vörösmarty Színház színpadán is teljes erővel sugárzott a közönség felé. Csinos, fiatal hölgyek szerepeltek a döntőn, akiknek leghőbb vágyuk volt, hogy Székesfehérvár csillogó koronáját is viselhessék egy éven át.

A második udvarhölgy, azaz a harmadik helyezett a szabadbattyáni Érckövi Réka, az első udvarhölgy a telekis Burján Dorina, az idei Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője pedig Vörös Sára lett, aki a Lánczos gimnáziumban tanul (Fotó: Koppán Viktor Dávid) Vörös Sára az első helyezett (Fotó: Koppán Viktor Dávid)

A döntőn a lányok megmutatták magukat fürdőruhában és estélyiben, sőt, még kommunikációs készségeiket is a nézők és természetesen a zsűri elé tárhatták, amikor egy-egy kérdésre adtak választ a színpadon. Mindezek összessége, a kisugárzás, a külcsín és az intelligencia együtt döntött arról, ki legyen idén a győztes – mondta el már a döntés után Óber László, a rendezvény házigazdája a zsűri tanácskozása után, amely végül a következőképp döntött: a közönségdíjas a 24 esztendős Nánási-Görgei Erika lett, az egyetlen férjezett versenyző a csapatban, aki nővérként dolgozik a helyi kórházban. A második udvarhölgy, azaz a harmadik helyezett a szabadbattyáni Érckövi Réka, a Gorsium művészeti szakközépiskola diákja lett. Az első udvarhölgynek a 17 éves, telekis Burján Dorinát választották. Az idei Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője pedig a szintén 17 éves Vörös Sára lett, aki a Lánczos gimnáziumban tanul, s a jogi pályára készül.

Fotó: Koppán Viktor Dávid

- Sosem gondoltam volna, hogy sikerül elnyernem ezt a címet, teljesen az érzés hatása alatt vagyok! – mondta elcsukló hangon az ifjú hölgy, miután átvette a támogatók temérdek ajándékát és a csodás virágcsokrokat.     

Silye Sándor

2012. augusztus 25., 22:41 szerző: Silye Sándor

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...