Hírek

2015.02.25. 12:09

Fehérvári baleset tanúit keresi a rendőrség

Egy helyi járatos autóbusz utasainak jelentkezését várják a rendőrségen.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Február 6-án 8 óra 30 perckor a 11/A jelű helyi járatos autóbusz vezetője a Székesfehérvár, Csíkvári út és Széchenyi út kereszteződésében lévő körforgalomnál váratlanul fékezni kényszerült. A gépjármű hirtelen fékezése miatt az egyik utas elesett és megsérült.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik a balesetben érintett buszon utazókat, akik a baleset körülményeivel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek, hogy hívják  a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot a 06-22-541-600-as telefonszámon. Amennyiben egyéb információval rendelkeznek a bűncselekményről akkor névtelenségük megőrzése mellett, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!