Gumi, hűtő, fotel – minden repült Fejérben az út mellé

2017. március 31., 13:47 forrás: FEOL
komment
Olvasóink belelendültek és küldik a megyénkben talált illegális szemétlerakókról a képeket. Ha önnek is szúrja a retek a szemét, akkor ne legyen rest és fotózza le!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A 811-es út - 1-es főút kereszteződéstől, a 811-esen Felcsút fele haladva a vasúti átjáró mindkét oldalán 50 - 50 méteres szakaszon apró lehajtóknál helyezik el a hulladékot, az úttól pár méterre. Gumikat, hűtőket, bútorokat és háztartási egyéb hulladékokat – írja nekünk Tamás és fotózott is rendületlenül. A képek magukért beszélnek:

József a Csór szőlőhegyi bejáró út- 8 -as úti végénél, a Siófok felé vezető 7-es főút mellett jókora kupacokat:

 


 

 

Olvasónk január 8-án írt e-mailt a Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Iroda vezetőjének, miszerint az elmúlt években is több alkalommal raktak le ismeretlen tettesek építési, háztartási és veszélyes hulladékot a Székesfehérvár Horgász dűlő és a Gaja-ág patak partjára.


Ezt a képet olvasónk az Agárd/Gárdony zártkert, a Határ út folytatásánál fotózta. Azt írja: 4 éve (!) hever ott a szemét és szaporodik, a szél széthordja.


Szemét úton útfélen, illegálisan lerakott hulladékok tengere megyeszerte. Tisztább környezetet szeretne? - várjuk segítségét – ha szeméthalmot lát fotózza le és küldje el nekünk. Írja le nekünk azt is, hogy hol készítette a fotót.

Küldjön képet! FEOL.HU

Küldjön képet! FEOL.HU

Ha valami érdekeset fényképezett, küldje el nekünk!

2017. március 31., 13:47 forrás: FEOL

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...