Hírek

2015.09.29. 06:49

Fejér megyei aranyérem a Nagyerdei Terep Maratonon

Elsőként ért célba Gaál Tamás c. tűzoltó őrnagy, a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltója a vasárnapi Nagyerdei Terep Maratonon, Debrecenben. Gaál Tamás a negyvenkét kilométeres távot mintegy három és fél óra alatt teljesítette.

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közreműködésével szeptember 27-én, vasárnap rendezték meg a Nagyerdei Terep Maraton futóversenyt. A rendezvénnyel a szervezők újabb lehetőséget szerettek volna nyújtani az aktív sporttevékenységre, versenyzésre, az egészséges versenyszellem, a sportbaráti kapcsolatok kialakítására és megerősítésére. A megmérettetés mindhárom távja a debreceni futók által kedvelt helyszínen, a festői szépségű Nagyerdőn haladt végig.

Fotó: Gaál Tamás és Rácz Máté, Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A futóversenyen három távon – maraton, félmaraton és negyed maraton – indulhattak a versenyzők. A katasztrófavédelmi kategóriában állt rajthoz a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltója is, aki a 42,12 kilométeres maraton távot teljesítve 3 óra 34 perc alatt ért célba. Gaál Tamás c. tűzoltó őrnagy ezzel az eredménnyel első helyezést érte el a maraton férfi távon a katasztrófavédelmi kategóriában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!