Hírek

2014.09.10. 20:26

FMH - DH - Szép kert szavazás 2014

Szavazni 2014 szeptember 29-én 9 óráig lehet.

01. Ferencz Józsefné, Mór

A háziasszony 30 éve alakítgatja a kertjüket, óriási örömét leli a  növényekben, amelyek buján, dúsan  körülfolynak mindent. Enciánfa nyugtatja a szemet,  futórózsa  és  borostyán ad keretet a pihenőhelynek. További részletek ide kattintva.

02. Gulyás Lajosné, Gárdony

Térdig ért a gaz, amikor a  tulajdonosok  14 évre otthonra leltek itt: a háziasszony  ügyesen alakította ki  a kanyargó kerti utat  jó érzékkel válogatta össze a növényeket, így  kicsi kert jóval tágasabbnak tűnik. További részletek ide kattintva.

03. Nagy Anikó, Jenő

Ebben a kertben nem csak a szép formájú bokrokban, színes virágokban gyönyörködhetünk, hanem muszáj a növények leveleit is morzsolni és szimatolni. A háziasszony imádja a fűszer és gyógynövényeket is. További részletek ide kattintva.

04. Moldovánné Kiss Etelka, Dunaújváros

Arborétum hangulat, szépség jellemzi a dunaújvárosi családi ház hangulatos kertjét. Kertépítő mester sem tervezhette volna meg szebben a mediterrán hangulatú, arborétum szerű növénybirodalmat. További részletek ide kattintva.

05.  Nyúl Mihályné, Előszállás

A házigazdák  előszállási kertjét lenyűgöző egység, a növények és a kövek megkapó harmóniája jellemzi: a nyugalom és a szépség szigete ez. Az apró részletek  is igényesen kidolgozottak, szépek és virágosak. További részletek ide kattintva.

06. Nagyné Halupka Lívia, Rácalmás

A háziasszony imádja a növényeket. Folyton ezekre a színes, vagy éppen harsogóan zöld, különlegességekre, csodákra spórol, és állandóan rendezgeti,  gondozza a kis terciát, amelyen több pihenőszigetet alakított ki. További részletek ide kattintva.

07. Márfi József, Magyaralmás

A  házaspár 4 éve költözött ide  Pasarétről, és  kedvenc növényeiket is magukkal hozták.  A  szántóföldből  hívogató pihenőkertet varázsoltak, ahol minden bokor, virág jól érzi magát: még a füge is  bőven terem. További részletek ide kattintva.

08.Dombiné Soós Ildikó, Székesfehérvár

A házigazdák  hat éve kezdték a  kert kialakítását, amelynek meghatározó eleme a méretes tó, színes halakkal, tavirózsákkal A tavat félkör alakú szelvények szegélyezik, mindegyikben más-más növény kapott helyet. További részletek ide kattintva.

09. Gévai Ferenc, Székesfehérvár

A házaspár évtizedek óta alakítgatja a területet: a  férj a füvet és a bokrokat ápolja, a feleség reszortja  konyhakert és a virágok. A tápot és gondozást meghálálja a kert, amelynek ékei a virágzó, hatalmas angyaltrombiták. További részletek ide kattintva.

10. Botos Károlyné

A házaspár már régen kinézte magának a szép fekvésű telket: 15 éve vált valóra az álmuk.  A hívogató díszkert kialakítása a feleség érdeme, aki nyáron már hajnalban felkel, hogy a gyepet gondozza, a virágokat öntözze. További részletek ide kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!