Feladták magukat a fehérvári garázdaság elkövetői

2017. április 20., 09:41 forrás: police.hu
komment
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat két mezőszentgyörgyi lakossal szemben, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017.április 15-én hajnalban Székesfehérváron, a Petőfi utcában egy 22 és 23 éves helyi férfit bántalmaztak ismeretlen személyek, melynek során az egyik támadó késsel megsebesítette az idősebb sértettet. A bűncselekmény elkövetőiről a belvárosban működő térfigyelő kamera felvételeket készített - közölte a police.hu.

A képfelvétel és az adatgyűjtések során beszerzett információk alapján a nyomozók azonosították a két férfit és nőt, akik az időközben megjelentetett rendőrségi felhívásban magukat felismerték és a tegnapi napon jelentkeztek a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. A három mezőszentgyörgyi lakos közül kettőt gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök és harmadik társukat is beazonosították.

A két gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését és vallomásukban elmondták, hogy azért támadtak a két férfira, mert a cselekményt megelőzően kinevették őket, amikor egy szórakozóhelyen „mulatós" zenét akartak a zenegépből hallgatni.

2017. április 20., 09:41 forrás: police.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...