Hírek

2014.05.17. 06:24

Az autópályán kapott infarktust

Felborult egy lakókocsit vontató személygépkocsi Székesfehérvárnál, az M7-es autópálya és a 63-as út bal oldali lehajtójában.

Koppán Viktor Dávid

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán Székesfehérvár határában egy német házaspár utazott lakókocsit vontató Mercedes-ükkel. Az autót vezető férfi rosszul lett, ezért lehúzódott a 63-as útnál lévő kihajtó felé.

Állapota azonban súlyosbodott, infarktust kapott. Elveszítette az irányítást az autó felett, amivel az út melletti árkon átrepülve egy fának csapódtak, közben a vonóhorgot a lakókocsi letörte és az út közepén állt meg. A kiérkező mentők ellátták a sérülteket, a férfi szerencsés módon túlélte az infarktust, A balesetben viszont eltörött a csuklója, a mellette utazó felesége könnyebb sérüléseket szenvedett. Az autót a székesfehérvári tűzoltók szedték ki a fák közül, valamint ők hárították el a lakókocsi által okozott forgalmi akadályt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!