Hírek

2016.10.26. 14:21

Féltucat góllal a 32 között a Vidi - Szimpatikus hazai csapat, lelkes szurkolótábor, rengeteg helyzet a makói meccsen

Makó - A labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 32 jutásért, a Csongrád megyei első osztály második helyén álló Makó testén át vezetett az út a Videoton FC-nek.

Szupkai Gábor

Makó-Videoton FC 1-6 (1-4)Makó,

400 néző, Vezette: Oláh (Pápai, Bornemissza)Makó: Garamvölgyi - Rakonczai, Gémes, Széll (Bartucz 62.), Varga R. - Hacker (Palotás 65.), Kalász, Sirokmán, Galló (Vajna 62.) - Horváth K., Szil Zsolt. Vezetedző: Méhes TiborVideoton: Horváth T. - Nego, Vinícius (Varga B. a szünetben), Fejes, Stopira (Lénárt a szünetben) - Pölöskei, Kovács S. - Oliveira, Kovács I., Bódi - Feczesin (Bévárdi a szünetben). Vezetőedző: Henning Berg

Gólszerző: Széll 26., illetve Feczesin 5. és 37., Bódi 13., Kovács I. 42., Bévárdi 56., Pölöskei 63.Készültek a makóiak a Videoton látogatására, amely párharcot a Magyar Kupa 32 közé jutásáért vívott a két csapat. A hazai szurkolói csoport, a Lángszórós Alakulat megadta az alaphangot, fáklyákkal és petárdával indították a meccset, a túloldalon a fehérvári Red Blue Devils tagjai is 20-30-an a csapattal tartottak.

Még fel sem szállt teljesen a füst, máris vezetett a Videoton, Feczesin Róbert fejelt a kapuba, 0-1. Néhányat pislantottak csak a hazaiak és máris újabb gólt kaptak, Bódi Ádám csavart egy szabadrúgást a bal alsóba, 0-2. Nem várt esemény, szépítettek a makóiak! Széll suhant el a Videoton védői között, és laposan a hosszú alsó sarokba csavarta Horváth Tamás mellett a labdát, 1-2. Ám ez csak pünkösdi királyság volt, megrázta magát az elsőosztályú csapat és félidőre már négy gólnál tartott.

Előbb a 37. percben Feczesin duplázott (1-3) majd Kovács István szólója után pihent meg a labda a hazai hálóban. 1-4.Szünetben hármat cserélt Henning Berg, az egyik frissen beállt játékos rögvest gólt is szerzett, Bévárdi Zsombor volt eredményes. 1-5. A következőt egy szöglet után Pölöskei fejelte három méterről.

1-6. Ezzel féltucatot lőve jutott tovább a Videoton.A Magyar Kupa következő fordulóját november végén rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!