Hírek

2017.08.11. 12:41

Koch László utca: megkezdődött a műszaki átvétel, de még sok a munka

Székesfehérvár (kn) - Pénteken reggel megkezdődött a szennyvízcsatorna-beruházás műszaki átvétele a Koch László utcában.

Kocsis Noémi

A közel egy hónapja folyó beruházás eddig elvégzett munkáival kapcsolatban a héten egy lakó kezdeményezésére már tartottak szemlét, a lakó több megoldást is kifogásolt, a szakemberek ezt végigbeszélték. A péntek reggeli szemle után az önkormányzattól azt az információt kaptuk, a helyszínen tapasztaltak szerint a kivitelezőnek az alábbi munkákat kell még elvégeznie 8 napon belül: az elkészült szennyvízcsatorna átöblítése, a tízemeletes ház előtt helyreállított, járdalappal burkolt tér mellett a megvágott aszfalt pótlása, a helyreállítás során keletkezett aszfalthulladék összeszedése. A kivitelezéssel érintett közműkezelők a megvalósulási dokumentáció áttanulmányozását követően 8 napon belül nyilatkoznak, az átadás – átvételi eljárás csak ezt követően zárható le, áll a hivatal közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!