Minden a terv szerint halad: Gőzerővel folyik a Ligetsor felújítása

2017. augusztus 10., 17:45 szerző: Majer Tamás fotós: Bácskai Gergely
komment
SZÉKESFEHÉRVÁR A tervek szerint halad a munka a Ligetsoron. Lesz teljes útzár is, de a kéklámpások akkor is bejuthatnak majd.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nincs csúszás a Ligetsor májusban megkezdődött felújítása körül. Megvolt az  útbontás, zajlanak a víziközművek és a Vörösmarty Általános Iskola előtti parkoló és tér építési munkái.

– Egy egész városrész rehabilitációja történt meg az elmúlt években, ennek utolsó eleme az út-, közmű- és járdaépítés a Ligetsoron – mondta Cser-Palkovics András polgármester, utalva többek között a Koronás Park elkészültére, illetve a Bregyót és a Csónakázó-tavat érintő felújításokra.  A polgármester megköszönte a kivitelező, s rajtuk keresztül kiváltképpen azoknak az embereknek a munkáját, akik a legnagyobb kánikulában is egész nap dolgoznak a Ligetsoron azért, hogy az itt élőknek a lehető legrövidebb ideig okozzon kellemetlenségeket a felújítás.

A szennyvízcsatornák cseréje megtörtént, már az ivóvíz-vezetéknél tartanak

Nemsokára – várhatóan két hét múlva –  teljes útzár lesz a Ligetsoron a Mészöly Géza utcától a szálloda magasságáig azért,  hogy az útépítés is megkezdődhessen. Ennek pontos időpontjáról a kivitelező tájékoztatja majd az itt élőket.

A mentők, a tűzoltók a szálloda parkolóját, az útmenti járdákat és a füves területeket használva  azonban ekkor is mélyen bejuthatnak majd a lezárt területek melletti házakhoz, illetve a Szeder utca felől is elérhetik majd azokat az épületeket, ahol – esetlegesen –  a segítségükre szorulnak a lakók.

Majer Tamás

2017. augusztus 10., 17:45 szerző: Majer Tamás fotós: Bácskai Gergely

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...