Hírek

2016.05.25. 15:15

Túl nagy volt az eső, csúszik a Széchenyi aluljáró befejezése

Az ígérthez képest egy hetes csúszással, de megkezdődött végre a Széchenyi úti aluljáró új forgalmi rendjének kialakítása.

Házi Péter

Sárga sávval választják el mindkét irányban a kerékpárosokat

A Széchenyi úti aluljáróban és környékén most végre megkezdődött az ígért kerékpársávok felfestése, ottjártunkkor már látszott, hogy a sárga színnel elválasztott kerékpársáv feltehetően majdnem a Horvát István utcai kereszteződésig vezet, a gyógyszertárnál egy kis felhajtórámpát aszfaltoztak a kétkeréken közlekedők számára. A vasúti csomópont felújításának részeként zajló aluljáró-felújításhoz kapcsolódik a most zajló munka, ezért megkerestük a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-t, akitől megtudtuk, a tegnapi, nagy esőzések miatt nem tudják tartani a május 27-ei határidőt. Május 31-ig fejezik be a munkálatokat. Mindenesetre már látható az, ami a korábbi közleményből kiderült, nevezetesen, hogy az autósok a korábbi két-két sáv helyett egy sávon mehetnek majd, mellettük vezet majd mindkét irányban a kerékpársáv.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!