Hírek

2015.08.27. 13:05

5. Hírlap Jótékonysági Bringatúra: festői táj és izgalmas programok

Velence - Ügyességi verseny, interaktív katonai feladványok és egy kevés történelem is színesíti a szeptember 5-ei 5. Hírlap Jótékonysági Bringatúra útvonalát.

Sebestyén Lilla

A hatalmas népszerűségnek örvendő tókerülő kirándulást idén is a megyei rendőrfőkapitánysággal és a baleset megelőzési bizottsággal közösen szervezzük, illetve társszervezőink közé tartozik még Velence város önkormányzata, és a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és környéke területi szervezete is.

A szeptember 5-ei Családi Körre már lehet regisztrálni a feol.hu-n, és érdemes is, hiszen a túrát sikeresen teljesítők között értékes ajándékokat sorsolunk ki, a főnyeremény pedig ezúttal is egy kerékpár lesz!

 

Ahogy korábban, most is kap minden regisztrált túrázó egy kis füzetet, amibe a tókörnyéket járva bizonyos helyeken pecsételtetni lehet. Idén ilyen pecsételőpont lesz a Gárdonyi Sport Beach, ahol egy kerékpáros ügyességi verseny várja a bringázókat, a Gárdonyi emlékház és a Katonai Emlékpark Pákozd, ahol szintén nem maradnak feladat híját a drótszamarak szerelmesei.

Illetve, az indulásnál és az érkezésnél is be kell gyűjteni egy-egy stemplit a Velence Korzón. Utóbbiak kötelezőek, míg a másik három pecsételőpont közül amennyiben nem akarjuk mind a három helyszínt meglátogatni dönthetünk, hogy melyik két helyen nyújtjuk a nyomatért füzetünket. Vagyis a túra négy pecséttel is érvényes!

Az egésznapos rendezvényünk természetesen még számos programmal várja a látogatókat a bringatúra mellett: koncertek, bemutatók, pódiumbeszélgetések, ráadásnak pedig egy amatőr streetfood grillbajnokságon (regisztráció: itt!) és egy strandfoci versenyen (regisztráció: itt!) is részt lehet venni. (A nevezést a főzőversenyre legkésőbb szeptember 2-ig, a strandfocira szeptember 4-ig kell leadni.)

Az 5. Hírlap Jótékonysági Bringatúrán a parkolás sem lehet probléma, ezért a vasútállomás melletti, nagy parkoló használata szeptember 5-én ingyenes lesz.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!