Hírek

2017.06.16. 13:47

Feszes idomok, feszes tempó - a Fehérvár Szépe nevezésének véghajrája!

Nincs már sok lehetőség arra, hogy jelentkezz a következő Fehérvár Szépe versenyre! A határidő hamarosan lejár! Addig is eláruljuk, mi a brazil és az orosz szépségkirálynő titka, amit a fehérvári lányok is bevethetnek majd a szépülés érdekében!

S. Töttő Rita

Kedden éjfélkor lejár a nevezési határidő a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre, érdemes hát pallérozni az önbizalmat és jelentkezni a feol.hu-n!

Számos izgalmas programon vettek részt a tavalyi döntős lányok, melyek közt volt olyan, ami idén is vonzó lehet a fiatal hölgyeknek: olyan módszerrel feszesíthették izmaikat a versenyzők, amivel a tavalyi brazil szépségkirálynő Raissa Santana és Miss Russia 2016, azaz Yana Dobrovolskaya is csodás alakhoz jutott.

Yana Dobrovolszkaja

Ez pedig nem más, mint az EMS edzés, amely elektromos stimulációval fokozza az edzések hatékonyságát. Sashalmi Gábor, aki tavaly fogadta a döntősöket, így emlékezett vissza a felkészülésre:

– Fehérvári stúdiónkban egyszerre ketten is edzhetnek, a tavalyi szépségkirálynő választás döntősei is itt készültek fel a fizikai megerőltetésekkel járó fellépésre.

Raissa Santana

De, mint kiderült, nem csak a fehérvári szépségek hasznosítják az EMS-t: Dukai Regina modell, Kocsis Korina, Európa szépe és még sokan mások is esküsznek rá. Nem véletlen, hiszen a mai rohanó világban 20 perc alatt letudni egy két és fél órás edzést igazán komoly teljesítmény!

Aki hasonlóan élménydús nyarat szeretne, izgalmas lehetőségekkel, mindenképpen jelentkezzen a Fehérvár Szépe –  Fejér Megyei Hírlap Királynője idei versenyére! Az élmény örökre megmarad, nem mellesleg lesz, aki egy félmillió forintos utazást is nyer!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!