Hírek

2015.07.31. 09:11

Figyelem! Fokozott ellenőrzés Fejér megyében

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2015. július 31-tól 2015. augusztus 11-ig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A fokozott ellenőrzés célja a települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése. A megyei rendőrök munkáját a Készenléti Rendőrség munkatársai is segítik.

Az ellenőrzés keretében az egyenruhások személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket lefoglalhatják.

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!