Hírek

2015.09.03. 14:59

Hírlap Jótékonysági Bringatúra: fődíjunk egy kétkerekű!

Velence - Szombaton elrajtol az 5. Hírlap Jótékonysági Bringatúra! Regisztráljon online, és tekerjen velünk Csongorért, hogy egyszer Csongor is velünk tekerhessen!

Sebestyén Lilla

Az egészséges életmód, a mozgás népszerűsítése, egy olyan rendezvény életre hívása, amely igazi családi program lehet - a Hírlap Bringatúra ezeket a célokat tűzte zászlajára öt évvel ezelőtt, amely most még egyel bővült.

Tekerj Csongorért, hogy egyszer Csongor is velünk tekerhessen! - olvashatták többször is hasábjainkon - nem véletlenül! Szomor Csongor és családja rengeteg küzdelmen vannak túl, az ötéves kisfiú idegrendszeri betegsége elképesztő mértékben megnehezíti életüket, ezért a Fejér Megyei Hírlap, a megyei rendőrfőkapitányság, a balesetmegelőzési bizottság, illetve társszervezőink: Velence város önkormányzata és a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és környéke területi szervezete úgy döntött, hogy idén ennek a kisfiúnak a megsegítésére ajánlja az 5. Hírlap Jótékonysági Bringatúrát, amely holnap, azaz szombaton a Velence Korzóról rajtol el.

Az ingyenes Családi Körre már rengetegen jelentkeztek a feol.hu-n, amit még a pénteken is meg lehet tenni, de lehet regisztrálni a helyszínen is fél tíztől tizenkét óráig. A kerékpártárolók és a regisztráció is a Velence Korzó vasútállomás felőli oldalán található parkolóban lesz. Innen indul majd a túra is.

A tókerülő túrának öt pecsételő pontja van, a plecsniket pedig a regisztrációnál kapott kis füzetbe kell gyűjteni. Ami nagyon fontos, hogy a Velence Korzón indulás előtt és célba érkezéskor is nyújtani kell füzetünket, míg a többi állomások Gárdonyi Sport Beach, Gárdonyi Emlékház, és a Katonai Emlékpark Pákozd közül egy akár ki is hagyható.

Az 5. Hírlap Jótékonysági Bringatúra gyülekezőhelye a Velence Korzó vasútállomás felőli oldalán, a nagy parkolónál lesz

Ha visszaérkeztünk a tókerülő kirándulásról is érdemes lesz elidőznünk a Velence Korzón, hisz a számos program között biztos megtaláljuk azt, ami kedvünkre való!

Pódium beszélgetések, többek között Kű Lajos, olimpiai ezüstérmes magyar labdarúgóval. (A vele készült interjúnkat a helyszínen is árusított Prémium magazinunkban olvashatják, amit alá is írathatnak a focistával.) A színpadon számos sportbemutatót láthatnak az érdeklődők, lesznek egészségügyi szűrőprogramok, egész nap lehet válogatni a helyi termelők portékáiból, illetve a honvédség és a tűzoltóság is kivonul .

Háromnegyed ötkor Korda György és Balázs Klári adnak jótékonysági koncertet Csongor javára, utána pedig kezdődik a nyereménysorsolás!

A regisztrált, célbaérkező versenyzők között számos értékes ajándék talál majd gazdára. Fődíjunk egy kerékpár!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!