Hírek

2017.01.30. 09:35

Fojtogatta és ököllel arcon ütötte barátnőjét

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei.

Egy 26 éves enyingi férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök 2017. január 29-én délután. A nyomozás adatai szerint B. Gergely néhány órával korábban féltékenysége miatt szóváltásba keveredett barátnőjével, akit több alkalommal arcon ütött ököllel és fojtogatott egy enyingi családi házban.  A helyszínre érkező rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak a sértett ellátása érdekében, az elkövetőt pedig elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2017. január 29-én kora délután, Gárdony belterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Ford típusú személyautó 47 éves sárkeresztúri vezetője, a Chernel István utca és a Camping utca kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget egy, a védett útvonalon haladó személyautónak és összeütközött vele. Az ütközés következtében a Ford típusú gépjármű utasai könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!