Hírek

2017.02.09. 17:21

Folyamatosan érkeznek a javaslatok

Dunaújváros - Minden bizonnyal bőven lesz munkája a a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Baleset megelőzési Bizottság szakembereinek (DBB), hiszen január végén útjára indított kezdeményezésükre sorozatban érkeznek a lakossági bejelentések, problémafelvetések.

Fejér Megyei Hírlap

Emlékeztetőül: az akció célja, hogy összegyűjtsék a lakosság közúti jelzésekkel kapcsolatos észrevételeit, majd mérlegelve azokat, ha kell, orvosolják a felmerülő problémákat.

Kőhalmi László, a DBB titkára a DH-nak korábban elmondta: - Több megfontolandó, fotókkal ellátott lakossági észrevételt kaptunk, többségükkel érdemes foglalkozni. Az akció március 20-ig tart.

Tábla a vasmű III-as kapuja előtt - a cél hogy a jelzések mindenki számára egyértelműek legyenek
Fotó: Zsedrovits Enikő

A képünkön látható közlekedési helyzetet Molnár János olvasónk az utóbbi években már többször is felvetette a vasműhöz III-as kapuhoz vezető út mentén kihelyezett közlekedési tábla szerepét és az útjelzéseket is érdemes lenne felülvizsgálni. Szintén a DH-nak juttatta el húsz észrevételét Késmárky Péter olvasónk is.

A javaslatokat továbbra is várják a [email protected] e-mail címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!