Hírek

2017.09.04. 17:30

Folyékony szappan, kéztörlő került a szakképző iskolába

DUNAÚJVÁROS A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum egységes, új szerződést kötött, melynek alapján ezév szeptember elsejétől mind a hét tagintézményükben megváltozik a takarítási rend, a módszer, és vele a minőség.

FMH

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum vezetése megelégelte a korábbi állapotot, és a tisztítószerek és eszközök egyik prémiumgyártójával szerződést kötött mind a hét tagintézményének ellátására. Szeptember elsejétől tehát a város minden szakképző intézményében a mellékhelységben van folyékony szappan, kéztörlő és vécépapír. Bármilyen profánul is hangzik mindez, gondolván, hogy a XXI. században ez a minimum, ami elvárható egy közintézményben, ám mégis szükség volt erre az intézkedésre.

A forgalmazó bemutatót tartott, hogyan kell feltölteni, használni az eszközöket
Fotó: Fábos Zsolt

De nem csupán ennyiről van szó. A takarítók is korszerű, minőségi eszközöket kaptak mindenhol, kétfázisú takarítókocsikkal dolgozhatnak ezentúl, ráadásul alapvetően környezetbarát szereket használva. Természetesen egyes makacs szennyeződések megkívánják továbbra is az erősebb, kevésbé ÖKO minősítésű anyagok használatát, ám a törekvés a környezetkímélő szerekre irányul. Az iskolák már megkapták az eszközöket és szereket, a forgalmazó kiképezte a személyzetet azok rendeltetésszerű használatáról, és ha minden előírást be is tartanak, akkor a higiénia egy magasabb szintre lép a város szakképző intézményeiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!