Hírek

2017.03.16. 12:32

Több mint kétszázan tettek próbát a gárdonyi tízpróbán

Gárdony – Tizenkét kilométeres gyaloglással kezdődött a gárdonyi tízpróba versenysorozat március 15-én, amelyen több mint kétszázan vettek részt.

S. Töttő Rita

Egy óra negyven perc alatt teljesítette a leggyorsabban sétáló versenyző a városi tízpróba első próbáját március 15-én Gárdonyban. A tizenkét kilométeres útra - amely a Posta utcánál kezdődött, majd a Géza fejedelem út-Bikavölgy- Gárdonyi Rönkvár- Halastó- Határ úttól egészen a Nemzedékek Házáig tartott -, több mint kétszáz versenyző vállalkozott.

Gyerekek és felnőttek egyaránt megtették a 12 kilométeres utat március 15-én

A különleges, több alkalomból álló megmérettetést Gárdony önkormányzata és a Velencei-tavi Életmód Klub szervezte. A következő próba április 22-én lesz, ekkor kerékpárral lehet megtenni az utat.

Fotók: Ocsenás Katalin

Havi egy versenyszámot terveznek a szervezők, így a következő alkalmakkor lesz futás, evezés, úszás, december 9-én pedig a Városi Tízpróba Gála és a díjkiosztó. Várnak gyerekeket, felnőtteket egyaránt.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!