Hírek

2016.08.10. 18:01

Gaz a stadion körül - A jövő hét végéig befejezik a terület rendezését

Fehérvár - Hatalmasra nőtt a gaz a Sóstói Stadion környékén - írja olvasónk. Az önkormányzat már megrendelte a városgondnokságtól a szükséges munkálatokat.

Sebestyén Lilla

A Videoton FC lebontott stadionjának a helyén, valamint a mellette lévő aszfaltos parkolóba kihordott földhegyeken ember magasságúra nőtt gaz és a parlagfű. Elfogadhatatlan az a gaztenger, ami ott van, ráadásul megkeseríti a közelben élő allergiások életét. Tavasz óta nem foglalkoznak a területtel - írta neve elhallgatását kérő olvasónk levelében.

Olvasónk szerint a Sóstói Stadion környékén parlagfű is nő, ami megkeseríti a közelben élő allergiások minden napjait Fotó: Molnár Artúr

A problémával kapcsolatban megkerestük az önkormányzatot. Kérdésünkre elmondták: ugyan parlagfű tudtukkal nem nő a területen, ettől függetlenül valóban nagyra nőtt a Sóstói Stadion környékén a növényzet, így megrendelték a városgondnokságtól a szükséges munkálatokat. Legkésőbb a jövő hét végéig befejezik a fűnyírást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!