Hírek

2017.01.20. 06:51

Gázcsonknak rohant személyautó Székesfehérváron (frissítve!)

A Nagyszombati és a Zsolnai út sarkán egy személygépkocsi ledöntötte egy ház kerítését és eltörte a mögötte lévő gáz csonkot .

Szabó Zoltán

Fotó: Koppán Viktor

Jelenleg ömlik a gáz, az utcát teljesen lezárták az autót és a mellette lévő házat a gázszolgáltató szakemberei a székesfehérvári hivatásos tűzoltókkal próbálják elzárni.

Fotó: Koppán Viktor

Fotó: Koppán Viktor

A rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelik.

Frissítés:

A reggeli baleset miatt összesen 777 fogyasztási hely maradt időlegesen gáz nélkül, az alábbi öreghegyi utcákban:  Nagyszombati utca 191-től, Lomnici utca, Poprádi utca, Prónai utca, Oszlányi utca, Sárosi utca, Stomfai utca, Budai út 358-tól, Udvardi utca, Krasznai utca, Homonnai utca, Vereckei utca, Farkasdi utca, Uzsoki utca., Gyetvai utca, Zsolnai utca, Pozsonyi út 130-tól, Lőcsei utca, Dobsinai utca, Simonyi utca, Kriványi utca, Bényi utca, Donát utca (6 ingatlan), Keszegfalvi utca, Bősi utca, Bereznai utca, Podolini utca.

Annak érdekében, hogy a lakásokban a gázszolgáltatás elinduljon, az E.ON ügyfeleinek a házi nyomásszabályzó berendezést újból el kell indítaniuk. Kérik az érintett ügyfeleket, ha a nyomásszabályzó elindítását követően is fennakadást észlel a gázfogyasztásban, jelezzék azt a 80/42-42-42-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!