Hírek

2013.02.26. 13:15

Gazdára váró állatok a Herosznál

Székesfehérvár – Kutyák, macskák mindig sokan vannak a Herosz állatotthonában, és mind gazdára várnak. Néhányat megmutatunk közülük, hátha valaki a barátjuk, gondozójuk lesz...

Hajnal Csilla

A Herosz Takarodó úti állatotthonában mindig telt ház van. Sajnos. Aki ellátogat időnként a szervezet honlapjára, mindig talál gazdára váró kutyát, macskát. Van, amelyiket már innen fogadták örökbe, aztán mégis visszakerült a menhelyre. Van, amelyiket legalább a környéken tette le valaki, számítva arra, hogy az állatotthon munkatársai úgyis összeszedik, befogadják majd. Tavaly több mint hatszáz kutyának és százötvennél több macskának sikerült otthont, gazdát találni. A többiek egyelőre reménykednek...

A menhely a Takarodó út. 5. szám alatt található, naponta 14-16.30 órág nyitva is tartanak. Telefon: 22/379-374, email címük: [email protected].

Liver gyönyörű, kedves kutya, imádja az embereket, könnyen tanítható, szereti a gyerekeket.

Nils egy kedves öregúr. Az emberekkel barátságos, nyugodt jellem. A többi kutyával viszont már zsémbes kicsit. Felelős és tapasztaltabb gazdát keres, aki tudja, mivel jár egy idős kutya tartása. Gyerekek mellé nem javasolják.

Rozmaring apró, félős kutyus, valószínűleg sokat bántották, mert a felé nyúló kéztől a verést várja. Sok türelem kell hozzá, amíg megtanulja, hogy az emberektől ezentúl csak simogatást, és finom falatokat fog kapni. A hideget nem szereti, szobatiszta.

Roberta egyelőre még tart az emberektől, gondozói sokat foglalkoznak vele. Szerencsére nagyon fiatal cica, biztos hamar megszokja a kétlábúak társaságát is.

Mera érett hölgy. Idősek és felnőttek mellé javasoljuk, gyerekek mellé nem. A többi cicától inkább távol marad, egyedülinek érezné jól magát. Fogaira oda kell figyelni, kicsit rosszak már.

Locsi fiatal kutya, könnyen tanítható. Barátságos az emberekkel és a többi kutyával is. Kedves jellem, jó kutya lesz, családokhoz javasolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!