Hírek

2017.08.21. 20:05

Gazdi kereső: Becky rajong az új dolgokért

SZÉKESFEHÉRVÁR A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny történetében először jótékonysági kampányba kezdtünk - az állatszerető döntős lányokkal karöltve.

Szanyi-Nagy Judit

Lelkes, visszafogott, ugrándozó, sportos, családbarát és inkább egyedül élő - más igények, de egy közös bennük: mindannyian gazdára várnak a Herosz állatotthonban. Mi, a döntős lányokkal és olvasóinkkal együtt segítünk! A napról napra bemutatott házi kedvenceket örökbefogadhatják, s emellett még gyűjtésben is részt vehetnek az állatotthon javára! Az így összegyűlt összeget a szépségek az augusztus 26-ai döntőn adják majd át a Herosznak. Segítsen, hogy segíthessünk!

Most pedig ismerkedjenek meg Reichert Karolinával és a tündéri Beckyvel!

Reichert Karolina és a tündéri Becky Fotó: Radnai Zoltán

Becky először egy évvel ezelőtt került a Herosz állat-otthonba, később örökbefogadták, azonban ismét visszakerült, mert mindig megszökött - a sok foglalkozás ellenére is. Becky nagyon kedves, tündéri kutya. Fiatal, rajong az új dolgokért, könnyen tanítható. Szüksége is van a sok foglalkozásra, tanításra, mert kölyökkorában nem foglalkoztak vele. Szuka kutyákkal nem jön ki, kan mellé is csak ismerkedés után vihető el. Időseknek nem javasolják, valamint kisgyerekek mellé sem. Csak nagyon biztos kerítéshez adják örökbe, kinti-benti kutyának vagy lakásba. Karolinának egy zsemleszínű, idősebb labradorja van - nagy rajongója a kutyának, imádják egymást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!