Hírek

2017.08.22. 19:40

Gazdi kereső: Vörcsi rabul ejti a szíveket

A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny történetében először jótékonysági kampányba kezdtünk - az állatszerető döntős lányokkal karöltve.

Szanyi-Nagy Judit

Lelkes, visszafogott, ugrándozó, sportos, családbarát és inkább egyedül élő - más igények, de egy közös bennük: mindannyian gazdára várnak a Herosz állatotthonban. Mi, a döntős lányokkal és olvasóinkkal együtt segítünk! A napról napra bemutatott házi kedvenceket örökbefogadhatják, s emellett még gyűjtésben is részt vehetnek az állatotthon javára! Az így összegyűlt összeget a szépségek az augusztus 26-ai döntőn adják majd át a Herosznak. Segítsen, hogy segíthessünk!

Most pedig ismerkedjenek meg Szekeresné Kelner-Kiss Leonával és a vörös Don Juannal, Vörcsivel!

Szekeresné Kelner-Kiss Leona nagy macskarajongó - Vörcsivel is rövid idő alatt alakult ki a jó kapcsolat Fotó: Radnai Zoltán

A négyéves kandúr az egyik legbújósabb, legkedvesebb cica. Mindig várja a macskaházas látogatást, és minden alkalmat megragad arra, hogy foglalkozzanak vele. Nem tolakodó természetű, egyszerűen imádja az embert. Pedig kóbor cicaként élt, a behozója - elmondása szerint - csak etette. Családoknak, akár gyerek mellé is jó választás Vörcsi!

Leonának egy házi cicája van, de a családban egy pulikutya és két tengerimalac is helyet kapott.

Ne feledjék: bár ma mutattuk be az utolsó párost, több kisállat is örökbefogadható a Heroszban. Sőt, augusztus 26-áig még utalással is segíthetnek rajtuk!

Ha segítene, de örökbefogadni nem tud, van más megoldás is:a menhelyen élő, mintegy 110 kutyának és 80 macskának, valamint gondozóiknak átutalással is segíthet.

Az összegyűlt összeget a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője augusztus 26-ai döntőjén adják át a döntős lányok a Herosz állatotthonnak.

Eddig várjuk felajánlásaikat az alábbi számlaszámra: MKB Bank, 10300002-10583135-49020023. A közleménybe azt írják: állatmenhely.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!