Hírek

2017.02.13. 15:07

Gyanús csomagot kapott a pusztaszabolcsi polgármester

Pusztaszabolcs - Hétfőn délelőtt egy férfi sima barna papírba csomagolt dobozt hagyott a pusztaszabolcsi polgármester asztalán a hivatalban. Miután semmi sem utalt a tartalmára, a hivatali dolgozók értesítették a rendőrséget.

Kocsis Noémi

Perese, haragosa nincs, legfeljebb a véleménykülönbözőség miatt választhatta egy helyi polgár a nem tetszés kifejezésének azt, hogy egy eléggé gyanús küllemű, "Polgármesternek!" címzésű, de feladó nélküli csomagot hagy a hivatalban, Csányi Kálmán részére. A polgármester amúgy hétfőn délelőtt nem tartózkodott az épületben, munkatársaitól tudta meg, hogy ismeretlen eredetű és tartalmú küldeményét egy férfi hagyta ott a délelőtti órákban az önkormányzatnál  megfordulók közül. Csányi szerint a vélemény kifejezésének körébe ez is belefér, a csomag tartalmáról a kiérkező rendőrségi bombakutató szakértő ráadásul hamar megállapította, hogy csak teafű, így a polgármester nem tett panaszt. A csomag gazdája amúgy hamar meglett, a rendőrök a lakásán érdeklődtek, mi volt a szándéka az akcióval.

A rendőrség egyébként minden ilyen esetet komolyan kivizsgál - értesültünk a megyei főkapitányság sajtóilletékesétől - és eljárást is indít az elkövetők ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!