Hírek

2017.04.03. 08:35

Gyere és találj munkát a Fejér Megyei Hírlap Állásbörzén!

Megnyitotta kapuit az első Fejér Megyei Hírlap Állásbörze, Székesfehérváron a Csónakozó tó patján álló Best Western Lakeside Hotel MKOSZ Edzőcsarnokában. Mintegy három tucat munkáltató, köztük a megye legnagyobbjai, várják állásajánlataikkal az álláskeresőket.

B. Kiss László

Nagy látogatói érdeklődés tapasztalható már a kezdés óta.

Fotó: Barankovics Ildikó

A hivatalos megnyitóra 11 órákkor kerül sor. A közel 2500 állást kínáló rendezvényre 17 óráig várjuk szeretettel nem csak a székesfehérváriakat! Gyere el és is találj állást még ma!

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Megkérdeztük a  Fejér Megyei Hírlap Állásbörzéjére kilátogató munkakeresőket, hogy milyen állás lenne számukra megfelelő:

P.Tóth Annamária:

Németországból most költöztem haza Székesfehérvárra, szeretnék irodavezetőként elhelyezkedni nyelvtudásommal, remélem találok munkát ezért látogattam el erre az állásbörzére.

Kosztolányi Zoltán:

Tó környékén és főként Székesfehérváron keresek munkát. Az állásbörzén gépkocsivezetői munkákat szeretnék találni, remélem szerencsével járok.

Smohai Szöllősi Ágnes:

Pedagógusként dolgoztam korábban és szeretnék váltani, egyelőre még csak feltérképezem mire van igény a munkaerőpiacon egy ilyen állásbörze jó lehetőséget nyújt a tájékozódásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!