Hírek

2015.10.11. 11:00

Gyilkosság vagy furcsa baleset?

Pátka - Holtestet találtak a rendőrök az egyik magánkézben lévő horgásztónál. Információink szerint a rendőrség kizárta az idegenkezűséget, ennek ellenére a család azt állítja, gyilkosság történt.

Sebestyén Lilla

Csütörtökön tűnt el az a pátkai fiatalember, akinek holttestét vasárnap délelőtt megtalálták az egyik magánkézben lévő, pátkai horgásztónál.

A pátkai magán horgásztó, ahol történt az eset

Helyszíni értesüléseink szerint a család szombaton jelentette be az eltűnését, a rendőrség még aznap éjfélig kereste a férfit a tónál, ahová csütörtökön ment. Végül vasárnap reggel találták meg a testét.

Információink szerint a rendőrség 99%-ban kizárta a gyilkosság lehetőségét, azonban a felháborodott család követeli, hogy találják meg szerettük gyilkosát.

A Béla úti köztemető halottasháza, ahol az orvosszakértői vizsgálat zajlik

Elmondásokból úgy tudjuk, a férfi gyógyszerfüggő volt és rendszeresen fogyasztott alkoholt.

A holttestet a helyszíni vizsgálat után a Béla úti köztemetőbe szállították, ahol az orvosszakértő vizsgálja tovább, a rendőrség csak ez után ad információt az esetről.

14:10

Az elsődleges orvosszakértői vizsgálat kizárta az idegenkezűséget. Az ügyet a közigazgatási hatósági eljárás keretei között vizsgálja tovább a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!