Hírek

2017.06.19. 17:53

Gyűjts élményeket Te is – ez az utolsó lehetőség!

Fejér megye – A felkészítőtábor, tehát a „munka” mellett a kikapcsolódásra, az élményszerzésre és a csapatépítésre is lehetőséget kapnak a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője döntősei.

Szanyi-Nagy Judit

Van, hogy több program is egy helyen ér össze: az Árpád Fürdőben például már évek óta fotózzák a lányokat, és harmadik éve már, hogy itt sajátítják el a koreográfiát a döntősök. – A rendezvénytermünkben, amely egy körülbelül 80 négyzetméteres terem, egy héten át napi szinten tanulják a lányok a tánclépéseket – mondja Zsiga Edward, az Árpád Fürdő igazgatója.

Az impozáns helyszínen nemcsak a munkára, de a pihenésre is jut idő: ez az időszak ugyanis a felkészülés mellett az élményszerzésről is szól. – Egy-egy táncpróba vagy fotózás után külön jóleső érzés, hogy helyben fel tudnak töltődni a lányok. Ha netán stresszesek lennének a felkészülési idő alatt, a fürdő segít elfeledtetni a gondokat, és nem utolsósorban kiváló helyszín a csapatépítéshez is. A szaunákat, medencéket – különösen az élménymedencét – a korábbi jelentkezők nagyon kedvelték, hiszen beszélgetve, szórakozva tudtak minőségi időt együtt tölteni – mondja Edward.

A felkészülésbe egy kis pihenés is belefér: a medencézést, szaunázást, napozást tavaly is kedvelték a lányok Fotó: Koppán Viktor

A fürdő területe pedig a napozáshoz is kiváló, arról nem is beszélve, hogy nagyban növeli az önbizalmat: a környéken tartózkodó férfiak és nők egyaránt a lányok csodájára járnak – épp úgy, ahogyan Edward is. – Fantasztikus látni, milyen gyorsan fejlődnek a lányok, és hogy a csodálatos gálát, környezetet még varázslatosabbá teszik – mondja a korábbi zsűritag.

 

Gyűjts élményeket Te is: ma van az utolsó nap, hogy jelentkezhetsz itt, a feol.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!