Hírek

2016.07.25. 05:16

Halálos baleset Emmarózánál: nyergesvontató és személykocsi ütközött (frissítve)

Információink szerint reggel hat óra tájban a hetes úton, Szabadbattyán és Székesfehérvár között összeütközött egymással egy nyergesvontató és egy személyautó.

Házi Péter

6:37 Az ütközés következtében a kocsiban ülő vezető olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínre érkező mentők már nem tudták az életét megmenteni.

6:40 Friss információink szerint az ütközés olyan erejű volt, hogy a teherautó és az autó is az árokba csapódott, a személykocsi roncsaiból a fehérvári tűzoltók emelték ki a sajnos már az autóban elhunyt embert.

A teherautóból folyik az olaj és a gázolaj, ezért a 7-es út érintett szakaszát lezárták a hatóságok a forgalom előtt. A tűzoltók munkáját a helyszínen segíti a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat.

6:49 A hetes úton a két jármű hatvan-nyolcvan méterre "repült" egymástól, a főút tele van gépkocsi alkatrészekkel, az is komoly időbe telik majd, mire az utat letakarítják. Mindkét járműben egy-egy ember ült, a Ford Fiesta vezetőjének, egy nőnek az életét sajnos nem tudták megmenteni. A pótkocsis nyergesvontató tudomásunk szerint Szabadbattyán felől, a kocsi pedig Fehérvár irányából érkezhetett.

6:58 Mivel a teherautó az árokban kötött ki, szükség lesz a tűzoltósági darura, hogy a járművet ki tudják vontatni az árokból. Ebből adódóan várhatóan még hosszabb ideig teljes útzár lesz a hetes főúton, Emmaróza térségében.

11:35 A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a főút újra teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!