Hírek

2017.03.27. 06:53

Halálos baleset történt az M7-esen (Galériával frissítve)

Felborult egy kisbusz az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán, Szabadbattyán térségében, a Balaton felé vezető pályaoldalon.

A balesetben a kisbusz hat utasa közül egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült, többen pedig könnyű sérülést szenvedtek. A műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók végzik, munkájukat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja a helyszínen. Az autópálya érintett szakaszát lezárták a forgalom előtt, az ellenkező irányba (a főváros felé) ugyanakkor haladnak a járművek.

 

A baleset 8 óra körüli időben történt az M7-es autópálya 72. kilométerszelvényében, Kőszárhegy térségében, a Balaton felé vezető oldalon.- írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján négy gépjármű ütközött össze. A balesetben többen megsérültek, közülük egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Frissítés:

A rendőrök feloldották az útlezárásokat 11:49-kor, így a forgalom újra zavartalanul halad a Balaton irányába. A rendőrök a forgalomkorlátozást mind Kőszárhegynél, mind pedig Székesfehérvárnál feloldották, az autópálya forgalma újra zavartalanul halad a Balaton irányába. A rendőrség vizsgálja a balesetek bekövetkezésének a körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!