Hírek

2013.06.25. 12:27

Halálos baleset a 81-esen - az autó sofőrje elhunyt (frissítve)

Egy személyautó és egy teherautó ütközött a 81-es főúton kedden kora délután. A személyautó sofőrje az életét vesztette.

feol.hu

17.00

A 81-es számú főúton június 25-én délután történt közúti közlekedési baleset helyszíni szemléje befejeződött, a forgalmon mindkét sávban megindult – tájékoztatott a rendőrség.

Az elsődleges információk alapján egy Suzuki típusú személygépkocsi Székesfehérvár irányából közlekedve, eddig ismeretlen okok miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra és egy tehergépkocsinak ütközött. A személygépkocsi vezetője, egy 53 éves székesfehérvári nő a helyszínen életét vesztette. Más a baleset következtében nem sérült meg.

A helyszíni szemle idejére az útszakaszt a rendőrök lezárták, a forgalmat elterelték. A közúti közlekedési baleset körülményeit büntetőeljárás keretén belül a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

Fotók: Koppán Viktor Dávid

A 81-es számú főúton a 6+150 kilométer szelvénynél (Pótkerék csárdánál) halálos közúti közlekedési baleset történt - közölte kedden kora délután a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. Az elsődleges információk alapján egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött egymásnak. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idején a 81-es számú főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök lezárták, a korlátozást délután négy óra után oldották föl fél pályán. Hamarosan mindkét irányban engedik a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!