Hírek

2015.11.11. 14:48

Halálos buszbaleset: továbbra is a tanúk jelenkezését várják

Székesfehérvár - Továbbra is várja a rendőrség a tanúk jelentkezését az október 25-én, a Csíkvári úton történet halálos baleset ügyében.

Szabó Zoltán

Mint arról helyszíni riportunkban beszámoltunk, egy idős, 81 éves asszony került a helyijáratos autóbusz kereke alá, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az ügyben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság indított eljárást, mégpedig halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt. Makk Róberttől, a kapitányság megbízott fővizsgálójától megtudtuk: nagyon várják a tanúk jelentkezését, elsősorban azokét, akik a 11-es autóbusz Vásárhelyi útról 13.05-kor induló járatán, a baleset időpontjában utaztak. (A rendőrségi vizsgáló egyébként ugyanazon a járaton, ugyanabban az időben és szintén vasárnap utazott a buszon, de nem talált senkit, aki az ügyről tudott volna valamit. Eddig tanúk sem jelentkeztek, pedig, hangsúlyozta a rendőrségi illetékes, bárki járhat úgy, kerülhet olyan helyzetbe, hogy őt vagy hozzátartozóját hasonló baleset éri.) Egyelőre ugyanis az sem tisztázott, hogy a szerencsétlenül jár asszonyt látta-e a valaki a buszon, vagy fel akart szállni rá. Tény, hogy szatyrot találtak a tragédia helyszínén, amelyben kis kerti szerszámok voltak, a közelben pedig van egy temető.

Fotó: Koppán Viktor

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai tehát kérik, hogy aki a fenti időben a 11-es számú helyi járatos autóbuszon, a Szedreskerti lakótelep irányába utazott, vagy a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot a nap 24 órájában hívható 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fenti időben a 11-es számú helyi járatos autóbuszon, a Szedreskerti lakótelep irányába utazott, vagy a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot a nap 24 órájában hívható 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén. A rendőrség arra is kíváncsi, hogy tapasztalt-a valaki valami szokatlant az autóbusz elindulása után a Csíkvári út 2. szám alatti megállóból. Nem csak a rendőrség, hanem az elhunyt asszony hozzátartozói is a baleset tanúinak jelentkezését kérik egyébként a buszmegállókban elhelyezett felhívásokon, illetve a Facebook-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!