Hírek

2012.12.04. 16:43

Halálos vonatgázolás Székesfehérvárnál

Halálra gázolt egy embert a Nagykanizsára tartó gyorsvonat kedden Székesfehérvár és Szabadbattyán között - közölte a Mávinform.

MTI-fmh.hu

 

Képünk a rendőrségi helyszíneléskor készült (Fotó: Koppán Viktor Dávid)

A rendőrségi helyszínelés ideje alatt csak egy vágányon közlekedhettek a járatok az érintett szakaszon. A baleset miatt a Budapest-Székesfehérvár-Gyékényes vasútvonalon utazóknak átlagosan 20-25 perces késésre számíthattak a kora esti időszakban - írta a Mávinform.

Kiss Z. Edwardtól, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk: feltehetően öngyilkosság történt. Az elsődleges információk szerint a férfi a síneken sétált, a vonatvezető meglátta őt, dudált is, ennek ellenére a férfi nem ugrott félre. 

A helyszínen megállapítást nyert, hogy - feltételezhetően - hajléktalan személyt gázolt halálra a vonat. A fedélnélküli férfi személyazonossága egyelőre nem ismert. A székesfehérvári nyomozók közigazgatási eljárást indítottak az ügy kivizsgálására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!