Hírek

2016.11.02. 09:03

Halálra gázoltak egy gyalogost - Keresik az elkövetőt (frissítve!)

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. november 2-án hajnalban a 64-es számú főút 28-as kilométerszelvényében, Enying térségében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjármű - eddig tisztázatlan körülmények között - elgázolt egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A gyalogos férfi a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség keresi az ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjármű vezetőjét és vizsgálja a baleset bekövetkezésének a körülményeit.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekmények elvégzése érdekében az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Kisláng és Lajoskomárom felé terelik.

10:29 A rendőrök a teljes útlezárást feloldották, jelenleg váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom Enying térségében.

15:30 A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik. Jelentkezzen, ha tanúja volt a 64-es számú főúton történt balesetnek!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/3412/2016. bűnügyi számon indított büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 64-es számú főúton, Enying térségében 2016. november 2-án hajnalban egy gépjármű elgázolt egy gyalogos férfit, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A gyalogos a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség keresi az ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjármű vezetőjét és vizsgálja a baleset bekövetkezésének a körülményeit.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!