Hírek

2014.09.17. 09:06

Halászbúcsú Rétimajorban

Rétimajor - A szombati Halászbúcsút A Ragadozó Napjára keresztelték, lesz itt harcsa minden mennyiségben. Benépesül a Bárka Színpad, ének, zene, tánc szórakoztatja a nagyérdeműt.

V. Varga József

Halászbúcsú nem marad el, csak esetleg később rendezik meg - mondta el lapunknak Lévai Ferenc, a nemzet halásza, az Aranyponty Zrt. elnök-vezérigazgatója. A hagyományos Halászbúcsú szeptember 20-án, szombaton 10 órától várja vendégeit Rétimajorba. A Ragadozó Napjára elkeresztelt gasztronómiai kavalkád most a harcsát helyezi a középpontba, legyen az gyros, paprikás, fasírt vagy burger. Főzőversennyel nyitnak, a gyerekek a játszóházban és az állatsimogatóban múlathatják az időt, kirakodó- és csokoládévásár színesíti a programot. Benépesül a Bárka Színpad, szórakoztató műsorszámok sorjáznak délelőtt és délután. Népdal, néptánc és népzene, hastánc, társas tánc és kánkán, illetve számos koncert hangolja a jókedvet. A sárbogárdi Csókavirág Népi Együttes 13.30 órakor lép színre, majd Straub Dezső és Virágh József operett örökzöldekkel kedveskedik a közönségnek. A Shadows 64 Memorial Band retrokoncertje 15.30 órakor veszi kezdetét.

Címkék#Rétimajor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!