Hírek

2017.04.02. 11:05

Fehérvári Halünnep ötödször

Rotyogó bográcsok, hal minden mennyiségben: horgászversenyt, főzőversenyt, színpadi programokat kínál az V. Fehérvári Halünnep április 8-án a Palotavárosi tavaknál.

ÖKK

Az idei, immár ötödik Halünnepre neves színművészek, a Színész Horgász Válogatott tagjai - Baráth Attila, Csöre Gábor, Reviczky Gábor és Trokán Péter - is elfogadták a szervezők meghívását. A sztárhorgászok a horgász- és főzőversenyen egyaránt ringbe szállnak, és a színpadi műsorok sorában is találkozhatnak velük az eseményre látogatók.

Ínycsiklandó illatok, versenyek és koncertek jövő szombaton
FMH-archív: Molnár Artúr

A rendezvényt a fővédnök, Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője és Brájer Éva alpolgármester nyitja meg 2017. április 8-án, szombaton 10 órakor a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekarral, ezt követően - a főzőversennyel párhuzamosan - indul a színpadi produkciók, bemutatók sokasága. A legkisebbeket lovagoltatás, vadászkutya-bemutató és kutyasimogató, játszósarok, körhinta szórakoztatja majd, a felnőttek pedig oldtimereket is megcsodálhatnak.

A főzőverseny eredményhirdetése után a nap sztárfellépője, Varga Miklós veszi birtokba a színpadot, a rendezvényt a Paradicsom zenekar bulija és tűzijáték zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!