Hírek

2016.01.07. 14:27

Hantos: ajándék kicsiknek, nagyoknak, nagyiknak

Hantos – Mozgalmasra sikeredett az év vége: december számos programot és meglepetést tartogatott a településen élők számára – tudtuk meg Fischer Szandrától.

V. Varga József

Az adventi gyertyagyújtások alkalmából a művelődési házban gyűltek össze a hantosiak és a faluba látogatók. Ahogy gyúltak a gyertyák az adventi koszorún, úgy lett szinte hétről hétre egyre kisebb a nagyterem. A színvonalas produkciók, amelyet az óvodások és az iskolások, a néptáncosok és a népdalkörösök adtak elő tiszta szívből, örömmel, hol mosolyt, hol könnyeket csalt ki a termet csordultig megtöltők szeméből. Az ünnepi díszbe öltözött kemence melletti fedett kiülő is megtelt, forralt bor, diós-mákos kalács és meleg tea várt mindenkire. Jó volt látni, hogy senki sem rohan haza. A meglepetés, ajándék formájában, az önkormányzattól érkezett még karácsony előtt: kétszázötven falubeli kapott élelmiszercsomagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!