Hírek

2017.08.20. 08:20

Három közúti baleset történt egy nap alatt Fejér megyében

Az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek szombaton 10 óra 48 perc körül a 63-as számú főút 88-as kilométerénél, Székesfehérvár térségében. Egy 38 éves geresdlaki férfi Toyota típusú személygépkocsival közlekedett Belsőbáránd irányába, azonban haladása során későn vette észre az előtte forgalmi okok miatt álló Volkswagen típusú személyautót és hátulról nekiütközött. Az ütközés következtében a Volkswagen hátulról nekicsapódott egy előtte kanyarodni szándékozó Ford típusú személygépjárműnek. A balesetben a Volkswagen sofőrje nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A 6219-es számú útról, Mezőfalva térségéből érkezett bejelentés közúti közlekedési balesetről a rendőrségre szintén szombaton,  délután. A Dunaújváros és Sárbogárd közötti útszakaszon megtartott helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy Honda típusú motorkerékpárral közlekedő 37 éves dunaújvárosi férfi haladása során – eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd az úttestről lesodródva egy fának csapódott. A balesetben a motorkerékpár vezetője súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szombaton délelőtt Dunaújvárosban, a Magyar úton, ahol egy kerékpárral közlekedő 53 éves helyi lakos összeütközött egy ugyancsak kerékpárral közlekedő 50 éves dunaújvárosi férfival.

Fotó: police.hu

A balesetek bekövetkezésének körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!