Hírek

2016.06.23. 14:14

Három súlyos baleset az elmúlt 24 órában

Szerda délután óta három közúti balesetnél is be kellett avatkozniuk Fejér megye tűzoltóinak. Mindhárom eset személyi sérüléssel végződött.

Egy személyautó egy mezőgazdasági vontató pótkocsijának ütközött Seregélyes és Sárosd között, június 22-én. A vontató vezetője nem sérült meg, a személyautó két utasa közül az egyik könnyű, míg  a másik súlyos sérüléseket szenvedett. A katasztrófavédelem részéről a székesfehérvári tűzoltók nyújtottak segítséget.

A késő éjszakai órákban a 62-es út M6-os autópálya felett átívelő részén szintén június 22-én történt az a baleset, amely során két személyautó összeütközött. Mindkét autónak két-két utasa volt, a gépkocsivezetők közül az egyik könnyebben, a másik pedig súlyosan megsérült. Ennél a balesetnél a dunaújvárosi tűzoltók beavatkozására volt szükség.

A velencei Ország úton egy személyautó a vízáteresztő árokpadkának hajtott június 23-án, késő délután. A sofőr egyedül utazott, beszorult az autóba és súlyos sérüléseket szenvedett. Kimentéséhez a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók hidraulikus mentőszerszámot használtak.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!