Hírek

2017.08.10. 09:08

Nem vágynak másra, csak egy szerető gazdira

Székesfehérvár - Vannak, akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy egy gondoskodó családba születnek, és vannak, akik a Herosz állatotthonban reménykednek egy jobb életben. Őket mutatjuk most be.

Elekes Gergő

Kormi

A testvéreivel és az anyjukkal érkezett, alig két hetes korában a Heroszhoz. Szerencsére a mamának volt teje és tudta őket gondozni. Eleven, játékos kölyök. Nagyon sok gondoskodásra van szüksége, megfelelő orvosi ellátásra és táplálásra. Nyitott, mindenre kíváncsi, kutyákat is szerető cica.

Mani

Mani hatalmas figura. Nagydumás, mindenhez van hozzáfűzni valója, beszédes cicus. A többiekkel kicsit domináns, szereti úgy rendezni a dolgokat, ahogy ő szeretné. Emberekkel kedves, de elvárja, hogy mindig a kedvére tegyenek, kényeztessék. Időnként jobban szereti a magányt, kicsit háttérbe vonul, de ha történik valami, rögtön ott terem. Kisgyerekek mellé nem javasolják, de időseknek jó társa lenne. Lakásba, vagy kinti-benti cicának szeretnék örökbe adni.

Becky

Becky egy fiatal, nagyon kedves, tündéri kutya, aki rajong az új dolgokért, így könnyen tanítható. Szüksége is van sok foglalkozásra, tanításra, mivel kölyök korában nem foglalkoztak vele. A szuka kutyákkal nem igazán jön ki, kan mellé is csak ismerkedés után vihető el. Időseknek, kisgyerekeknek nem javasolják. Csak nagyon biztos kerítéshez adjuk örökbe és kinti-benti kutyának, vagy lakásba.

Renaldo

Renaldo egy idős, de jó karban lévő, energikus kutya, aki nagyon szeret sétálni és igényli a mindennapos mozgást. Főként nagyobb gyermekek mellé javasolják az állatotthon munkatársai, akik arra is felhívják a figyelmet, hogy Renaldo nem jön ki más kutyákkal, egyedüli kutyaként adják csak örökbe.

Borzos

Borzos elsőre bizalmatlan az ismeretlenekkel, nem enged a közelébe senkit. Határozott gazdára van szüksége, olyasvalakire, aki nem hagyja, hogy felülkerekedjen rajta. Akit már elfogad, azzal kijön. Az állatotthon gyerekek, idős emberek mellé nem adja ki, rengeteg idő és sok foglalkozás kell neki még ahhoz, hogy teljesen feloldódjon.

A fényképeket a Herosz állatotthon készítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!