Hírek

2014.08.25. 22:19

Hét-hét jelöltet adnak az együttműködők

Székesfehérvár – A MSZP és az Együtt szövetség bemutatta székesfehérvári egyéni képviselőjelöltjeit.

Munkatársunktól

Márton Roland az MSZP és az Együtt polgármesterjelöltje tegnapi sajtótájékoztatójukon bemutatta önkormányzati képviselőjelöltjeiket: 1, vk:Csizmadia László, 2, Márton Roland, 3, Mihályi Mónika, 4,Vass Éva, 5, Deres Zoltán, 6, Béla József, 7, But Sándor, 8, Szabó Gábor, 9, Vertig Csaba, 10, Szalai Bálint, 11, Golubeff Róbert, 12, Nehrer György, 13, Koszorus Béla és 14, Kálmán Mihály.

Márton Roland kijelentette, mutassák meg a székesfehérvári polgárok, hogy nem alattvalók. Ha az ő szövetségükre szavaznak, Székesfehérvár ismét a dinamikus fejlődés lehetősége előtt áll, az erő helyett az együttműködésre építve valódi munkahelyek sokaságát, közbiztonságot és a fehérvári gyerekeknek több esélyt teremthetnek. A fehérvári embereknek, vállalkozásoknak valódi megoldás kell a gondjaikra. Bölcsődéket, óvodákat kell építeni, bővíteni a kéttannyelvű képzést. A polgárőrséggel karöltve Fehérvárt megint biztonságos várássá kell tenni. Mindehhez kérik a székesfehérváriak ajánlásait, támogatását.

Az MSZP és az Együtt jelöltjei (7-7) megkezdték az ajánlások gyűjtését, s a következő napokban személyesen keresik fel a fehérváriakat. A Zichy liget 10. alatti kampányközpontjukban 9-17 óra között minden hétköznap várják a támogatókat.

But Sándor az Együtt részéről kihangsúlyozta, hogy ők az árkokat betemetni szeretnék nem kiásni. Az MSZP-vel megkötött együttműködésük remélhetőleg elvezet a fehérvári korszakváltáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!